cartell taller tracció animalFINALLa tracció animal amb cavall, ruc, o mula, ha quasi desaparegut dels nostres camps durant l’últim segle degut a la incorporació de maquinaria moderna i pesada, i la suposada comoditat que aquesta comporta. Tot i així, acutalment, bastants pagesos s’interessen en l’opció de re-introduïr la tracció animal per tal de minimitzar els costos d’amortització de les explotacións agrícoles, així com per incorporar un element de treball absolutament ecològic i respectuós amb el medi, que té més avantatges dels que es creu, que no és agressiu amb el sòl, i que forma part de la cultura pagesa.

El proper dissabte 31 de Gener de 2015, tindrem el plaer d’oferir una jornada tècnica a la nostra finca sobre tracció animal moderna. En Jordi Terrazas, ens explicarà en què es basa, i ens ensenyarà algunes de les eines i maneres de treballar en horta. El taller començarà a les 09:00 i acabarà a les 17:00, amb una pausa per dinar, de manera que és important que cadascú es porti el dinar.

El cost per persona és de 25 euros, orientats a cobrir entre tots les despeses de la jornada. Com que les places són limitades per tal de garantir el desenvolupament de la pràctica, s’haurà de fer la inscripció quan abans millor, i una paga i senyal de 10 euros. La resta de l’import (15 euros), es podrà pagar en efectiu el mateix dia del curs.

Així doncs, per tots els interessats, aquí teniu el formulari per fer la preinscripció!

També podeu veure uns vídeos molt interessants sobre tracció animal en horta, per anar fent boca! Cliqueu AQUÍ!