CONDICIONS D’US I ENTREGUES

– Les comandes mínimes hauràn de ser de 13€. (11€ en cas de suscripció). És a dir, una cistella petita.

– L’encàrrec de productes puntuals/setmanals s’haurà de fer com a molt tard a les 10:00h. del dilluns de la semana que el vols rebre. En cas d’alguna cancelació o canvi , també haurà de ser el mateix termini..

– Les entregues es faràn els dimecres, entre les 17:00h i les 21:00h al Maresme,  a partir de les 18:30h. a Barcelona, excepte a Mataró, que l’entrega es fa els divendres (vegeu “punts d’entrega”)

– La subscripció periòdica a una cistella, inclou el compromís de rebre la cistella en qüestió durant un període mínim de sis mesos a partir de la subscripció, i la possibilitat de cancelar l’entrega (i el pagament corresponent) de fins a  tres cistelles cada semestre.

On s’entregaràn? Hi ha dues opcions:

1. Als punts d’entrega: Disposem d’espais on poden guardar-nos  les comandes i on hi podreu anar a recollir-les a qualsevol moment de la tarda. Podeu consultar els Punts d’entrega AQUÍ. Recollir les comandes als punts d’entrega té un avantatge, i és que no es cobren els ports d’enviament a domicili de les comandes, tens un marge de temps  ampli per anar a buscar-les …. i és més sostenible!

Atenció! Les cistelles a Barcelona ténen una despesa de transport extra d’1,50€ per cistella, sempre que l’entrega sigui inferior a 5 cistelles per punt d’entrega. A partir de la cinquena cistella, la despesa de transport serà gratuïta per a tothom del mateix punt d’entrega..

2. A domicili:, només als pobles Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Cabrils, i Cabrera de Mar. Indicant la vostra direcció i franja horària en la que volgueu rebre la comanda (La franja horaria desitjada s’haura de seleccionar durant el procés de formalització de la comanda, al moment d’escollir el mètode d’enviament). El preu del servei d’entrega a domicili és de 2,5€ per cistella.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

– La majoria dels productes d’horta, seràn collits el dia abans o el mateix dia de l’entrega de la comanda.

– Els productes oferits per Dutamà·Tres Horts provenen majoritàriament de la nostra pròpia producció, com a Agricultura Regenerativa Sostenible. Tot i així, algún cop hi introduïm productes d’altres companys pagesos de la zona, sempre amb la mateixa filosofía que nosaltres o de productors ecològics certificats (CCPAE). Això és així gairebé amb tota la fruita que oferim.

– Al crear una suscripció, us esteu associant a l’associació  Tres Horts, la qual cosa us dóna dret a disposar dels nostres productes pel preu estipulat, participar a les activitats que es puguin organitzar i d’altres avanatges.

– Us agrairem sempre que ens comuniqueu els vostres suggeriments o qualsevol queixa que pogués sorgir, per tal de millorar el funcionament de l’associació.

MOLTES GRÀCIES!