Com comprar?Com comprar?

Per tal d’encarregar una cistella, us heu d’adreçar a la pestanya “cistella ecològica”  i omplir i enviar el formulari que hi trobareu. Les comandes s’han de fer com a molt tard el dilluns a les 10:00h., per poder ser rebudes el dimecres següent. La comanda mínima és d’una cistella petita, i es poden escollir dues formes d’entrega:

1. Als punts d’entrega: Disposem de diversos establiments on els dimecres (en el cas de Cabrils, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Mataró i Barcelona) poden ser recollides les cistelles durant la tarda. La recollida als punts d’entrega és l’opció més sostenible per reduïr transports innecessaris. Recollir les comandes als punts d’entrega té un altre avantatge, i és que no es cobren ports d’enviament a domicili de les comandes.

Podeu informar-vos de tots els punts d’entrega AQUÍ.

2. A domicili: l’entrega a domicili es fa als municipis de Vilassar de Dalt, Cabrils, Vilassar de Mar i Cabrera de Mar. Aquesta modalitat, te un cost afegit de 2,50€. Si l’escolliu, ens haureu d’indicar la vostra direcció i franja horària en la que volgueu rebre la comanda.

On i quan?

    El nostre horari de repartiment és de 17:00 a 20:30 tots els dimecres (excepte festius) al Maresme, i repartim als pobles de Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Cabrera de Mar i Cabrils, a domicili, i a la resta de poblacions en punts d’entrega o grups de consum responsable. A Barcelona les entregues són a partir de les 18:30h.

Mercat

      A més, si també ens podeu venir a veure al mercat setmanal de Vilassar de Dalt, tots els dimecres al matí!