Per què?

Comercialitzem els nostres productes en format de cistella periòdica perquè creiem que és la manera més digna per a nosaltres -el pagès- i la més econòmica per a vosaltres -el consumidor-. A més, així assegurem l’absència quasi absoluta d’intermediaris i la frescor i proximitat del producte, a més de construïr un tracte directe entre el pagès i el consumidor.

Quin tipus de cistella oferim?

La cistella és de productes de temporada de cultiu propi i ous de gallina, i varia lleugerament cada setmana. Cal entendre que a l’estiu la producció és molt més accelerada i variada, i que a l’hivern, els productes són més limitats i de creixement més lent. Oferim cistelles de 2 mides i preus diferents, perquè cadascú pugui triar la seva.

Es poden especificar els productes els quals no es vulguin a la cistella, i no us seran servits. A més, les cistelles es poden completar amb fruita de temporada.

On, quan i com entreguem les cistelles?

Les cistelles s’entreguem cada dimecres a la tarda (excepte a Mataró, que és divendres) als punts d’entrega que hi ha als pobles més pròxims a la nostra finca (Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Cabrils i Cabrera de Mar) i també a Mataró i a Barcelona. Consulteu-los AQUÍ

També les podeu rebre a domicili (als pobles de Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Cabrils i  Cabrera de Mar) amb un suplement de 2,50€.

El pagament de les cistelles és en efectiu al moment de rebre-la.

Com encarregar la cistella?

Després de temps treballant per trobar la  manera més satisfactòria d’oferir el nostre producte amb la millor qualitat i al preu més just tant pel consumidor com pel productor, creiem que el millor és comptar amb el compromís de cistellaires que es comprimetin a consumir la cistella per períodes mínims de 6 mesos, per tal de poder programar bé les produccions i poder oferir varietat tot l’any. D’aquesta manera, tots aquells que estiguin interessats a assolir aquest compromís (que sempre pot tenir excepcions puntuals de cancelació), gaudirà d’un descompte en totes les seves cistelles. La Cistella Petita per 11€ enlloc de 13€, i la Cistella Gran per 20€ enlloc de  22.5€!

De totes maneres, tot aquell que vulgui provar-ho abans de comprometre’s, o senzillament prefereixi demanar de forma puntual, també  pot fer-ho .

Tot seguit hi trobareu un formulari on podeu subscriureus periòdicament a la cistella o encarregar una cistella de manera puntual. Un cop omplerts tots els camps, haureu de clicar a “Enviar”, i ja estarà fet.

Les cistelles s’han d’encarregar com a màxim a les 10:00 del dilluns de la semana que la vols rebre, perquè poguem programar bé els productes!

Si teniu dubtes o preguntes ens podeu trobar al mail dutamatreshorts@gmail.com o per WhatsApp al telèfon 616051719.