On som?

Ens trobem a Cabrera de Mar, al Torrent dels Vinyals s/n. Això és al Pla del Molí, sobre el Pla de l’Avellà. S’hi entra per la carretera que va des de Vilassar de Mar a Cabrera, passada la benzinera, el camí de sorra que baixa seguint el torrent. Ens podeu visitar, amb previ avís, sempre que volgueu!

També ens trobareu cada dimecres a la nostra parada, al mercat de fruita i verdura setmanal de Vilassar de Dalt. (aparcament de la Quintana, al costat de la Riera de Targa)

hvkhvkjvh

Contacte

   Podeu contactar amb nosaltres per informació sobre les cistelles, per informació de venta a l’engròs, o per qualsevol altre dubte o suggeriment!

-E-mail: dutamatreshorts@gmail.com

-Tlf.: 616 051 719 // 630 268 939

APUNT: No disposem de segell de certificació ecològica CCPAE, ja que considerem que és un sistema que no s’adecua a les necessitats reals dels petits productors ecològics, i ens sembla incoherent el fet d’entrar en un circuit econòmic que no ofereix garanties reals i que, en definitiva, es basa en la confiança entre el productor i el consumidor. Us convidem a visitar-nos a la nostra finca, on us ensenyarem com treballem, i podreu jutjar-ho vosaltres mateixos.